Transformatie jaartraining.

Maandelijkse instap mogelijk!
Trainer: Hetty Kerkhof 

Geïnspireerd door de 12 Heilige nachten waar ik jaren geleden mee in aanraking kwam is deze training ontwikkeld. Heb je deze 12 nachten meegemaakt dan continueren we de jaartraining per maand. Je verdiept dan voor jezelf de dagen en transformeert ze per maand!

Je kan echter ook elke 1e van de maand instappen en je betaald de stichting vooraf! De training is online en thuis te volgen, en toegankelijk voor iedereen.

Je kan thuis aan de slag en een aantal keer per jaar is er de mogelijkheid om bij elkaar te komen in Tilburg om ervaringen te delen, vragen te stellen en voorwerpen te maken en samen dingen te ondernemen. De locatie is dan op een privé landgoed waar ik mede beheerder ben van de Natuurhut aan het water, met bos en de Herten die er los rond lopen. Een Oase aan de rand van onze stad.

Alles alleen thuis doen is ook een optie. Je krijgt per maand opdrachtjes die je kan uitvoeren met JOUW thema. Bijvoorbeeld het lopen van het (hand) Labyrint, het Medicijnwiel alsook mooie ceremonies horen er bij. De thema's waar jij mee gaat werken in deze 12 maanden bepaal jij helemaal zélf, ze dienen zichzelf aan bij de 12 Heilige Nachten, de perioden van 25 December tot 6 Januari. Daarna heb je maandelijks jouw thema, het is zeker niet saai en het is een heel dynamisch proces en JIJ bent de hoofpersoon in deze training. Je zal verbaasd zijn over de Transformatie die je ondergaat! 

Maandelijks ga je aan de slag met items die voor jou belangrijk zijn. Je creativiteit word gestimuleerd en je word er echt vrolijk van. Werken met het labyrint en Medicijnwiel,Noord en Amerikaans Sjamanisme, Keltische gebruiken en meer, geheel gefocust op JOU! Je gaat op reis in jezelf. leuke opdrachten, filmpjes, tips, meditaties, en optioneel! de Rite of the Womb, Grootmoeder initiatie bijeenkomsten. Met uiteraard aandacht voor de energie van de Maan. Mét indien mogelijk ook speciale gasten uit Chili en Zuid Amerika. Het ligt uiteraard aan hun schema of het kan. Dát zijn dan extra kosten, niet onbelangrijk om te vermelden, dat bepalen zij.

Wat je zélf nodig hebt is:

* motivatie om daadwerkelijk dingen aan te pakken
* een set Tarot/orakel kaarten, waar jij affiniteit mee hebt
* pen en papier ( schrift )
* een computer
* een FB account ( aan te raden )
* fantasie en wat creativiteit zijn de basis benodigdheden


 

Mijn expertise van het Noord en Zuid amerikaans Sjamanisme komt zeker ook aan bod. Met dank aan mijn Leraren zoals Grootmoeder Waynonaha en Don Juan del Prado en anderen.

Bijvoorbeeld het maken van een Despacho en een familie mesa. Die bouw je op in deze maanden. Eventueel een uitstap naar een Krachtplaats in de zomer (dan delen we de benzine kosten) en dit gaat in overleg.

Het is echt een erg leuk proces waar je wat aan hebt. Een jaar lang, op jou tempo tijd voor je zelf en transformatie van items waar je wellicht al langer mee worstelt. Aan het eind van het jaar is er de mogelijkheid om een Krachtschild te maken, helemaal van en voor jou alleen. Dat word een aparte dag workshop en staat financieel los van de jaartraining!

Voel je de uitdaging, de verdieping en heb je de motivatie? Doe dan lekker mee.

Extra kosten bijvoorbeeld het aanschaffen van een schildersdoek en verf en andere benodigdheden betaal je zelf, maar de training zit zo in elkaar dat je het meeste al in huis hebt of dat het gratis te halen is in de natuur. Dat maakt het overzichtelijk en iedereen heeft dan beheer over de eigen geldzaken. Er is ook een besloten FB groep en een mailgroep. Zodat ook daar vragen gesteld kunnen worden en we met elkaar kunnen delen.

Zélf maakte ik gebruik van Het Spiegel orakel van Roelien de Lange. Maar er zijn prachtige orakel kaarten en je mag werken met wat jou aanspreekt!

De bijdrage is vanaf 1 januari 2020 € 11 per maand dat is dus € 132 op jaarbasis.

Mensen met de Meedoenregeling in Tilburg betalen niets bij! In December hebben we (optioneel) een leuke afsluit avond of middag. Dat plannen we in overleg met een hapje en een drankje waar we allen dan voor zorg dragen. We sluiten dan het jaar af met een mooie ceremonie In Tilburg. Heb je nog bedenkingen of vragen.. stel ze.

Het allerbelangrijkste in deze training is de afspraak met je zelf! Tijd en aandacht voor jou! Het jaar rond.

Bij aanmelding ontvang je nog meer info en tips , krijg je het rekening nummer van de stichting alsook onze adres gegevens en indien gewenst hebben we ook nog persoonlijk contact

Interesse? Neem dan contact op: info@ancientpower.eu

Ik verheug me er enorm op.
Hartegroet Hetty Kerkhof Stichting Ancient Power   email: info@ancientpower.eu   +31 (0)6 29 30 84 18        disclaimer