Transformatie jaartraining.

Maandelijkse instap mogelijk!
Trainer; Hetty Kerkhof

Geïnspireerd door de 12 Heilige nachten, continueren we de jaartraining. Je kan maandelijks instappen en je betaald de stichting vooraf! De training is online en thuis te volgen, toegankelijk voor iedereen, met de mogelijkheid 1x per maand bij elkaar te komen in Tilburg.

Maandelijks ga je aan de slag met items die voor jou belangrijk zijn. Je creativiteit word gestimuleerd en je word er echt vrolijk van. Met leuke opdrachten, filmpjes, tips, meditaties, de Rite of the Womb, Grootmoeder initiatie, recepten, en optioneel! Maan(d) bijeenkomsten. Met uiteraard aandacht voor de energie van de Maan. Mét indien mogelijk ook speciale gasten bijvoorbeeld medicijn vrouw/man Carola en Miquel uit Chili en Sylvia uit Zuid Amerika. Het ligt uiteraard aan hun schema of het mogelijk is. Dát zijn dan extra kosten, niet onbelangrijk om te vermelden, dat bepalen zij.

Wat je zélf nodig hebt is:

* motivatie om daadwerkelijk dingen aan te pakken
* een set Tarot/orakel kaarten, waar jij affiniteit mee hebt
* pen en papier ( schrift )
* een computer
* eventueel een FB account
* fantasie en wat creativiteit zijn de basis benodigdheden

Je kan thuis aan de slag en de maandelijkse bijeenkomsten ( optioneel ) zijn er om ervaringen te delen, vragen te stellen en voorwerpen te maken en samen dingen te ondernemen. Alles thuis doen is een optie, maar wij hebben de spullen en dat kost dus niets extra. Het lopen van het ( hand ) Labyrint en mooie ceremonies horen er bij. De thema's waar jij mee gaat werken in deze 12 maanden bepaal jij helemaal zélf, ze dienen zichzelf aan bij de start. Je diept deze items uit per maand. Het word dus zeker niet saai en het is een heel dynamisch proces. Je zal verbaasd zijn over de Transformatie die je ondergaat!

Mannen kunnen na overleg in een iets aangepaste vorm ook meedoen! Interesse? Neem dan contact op.

 Mijn expertise van het Noord en Zuid amerikaans Sjamanisme komt zeker ook aan bod. Bijvoorbeeld het maken van een Despacho en een familie mesa. Die bouw je op in deze maanden. Eventueel een uitstap naar een Krachtplaats in de zomer ( dan delen we de benzine kosten ). Het is echt een erg leuk proces waar je wat aan hebt. Een jaar lang, op jou tempo tijd voor je zelf en transformatie van items waar je al langer mee worstelt. Aan het eind van het jaar is er de mogelijkheid om een Krachtschild te maken, helemaal van en voor jou alleen. Dat word een aparte dag workshop en staat financieel los van de jaartraining!

Voel je de uitdaging, de verdieping en heb je de motivatie? Doe dan lekker mee.

Extra kosten bijvoorbeeld het aanschaffen van een schildersdoek en verf en andere benodigdheden betaal je zelf, maar de training zit zo in elkaar dat je het meeste al in huis hebt of dat het gratis te halen is in de natuur. Dat maakt het overzichtelijk en iedereen heeft dan beheer over de eigen geldzaken. Er is ook een besloten FB groep en een mailgroep. Zodat ook daar vragen gesteld kunnen worden en we met elkaar kunnen delen.

Zélf maakte ik gebruik van Het Spiegel orakel van Roelien de Lange. Maar er zijn prachtige orakel kaarten en je mag werken met wat jou aanspreekt!

De bijdrage is vanaf 1 januari 2019 € 11 per maand dat is dus € 132 op jaarbasis.

Mensen met de Meedoen regeling betalen niets bij!
In December hebben we (optioneel) een leuke afsluit avond of middag. Dat plannen we in overleg met een hapje en een drankje waar we allen dan voor zorg dragen. We sluiten dan het jaar af met een mooie ceremonie In Tilburg. Heb je nog bedenkingen of vragen.. stel ze.

Bij aanmelding ontvang je nog meer info en tips , krijg je het rekening nummer van de stichting alsook onze adres gegevens en hebben we ook even persoonlijk contact

Mail naar: info@ancientpower.eu

Ik verheug me er enorm op.
Hartegroet Hetty Kerkhof

 Stichting Ancient Power   email: info@ancientpower.eu   +31 (0)6 29 30 84 18        disclaimer