Welkom op de web-site van stichting ancientpower.

De mens en ontmoeting staan bij ons centraal alsook levensbeschouwing en spiritualiteit, niet gebonden aan enige religie. Wij streven naar zorg dragen voor elkaar en de natuur in de breedste zijn van het woord. Duurzaamheid, natuurbeleving/educatie, creativiteit en respect voor al wat leeft staat bij ons hoog in het vaandel.

Ancientpower is op 18 september 2008 opgericht voor en door mensen die in een uitzichtloze werk situatie of uitkeringspositie zaten, of daarin terecht dreigden te komen. Inmiddels is er een en ander veranderd in de maatschappij en is onze focus verruimd.

Vier pijlers:

* Natuur beleving en educatie

* Creativiteit

* Spiritualieit

* Coaching

Ancientpower is van mening dat elk talent benut kan worden zodat men kan blijven participeren in de maatschappij. Ancientpower beoogt samenwerking met mensen die hun (verborgen) talenten en kennis willen ontdekken en/of in kunnen en willen zetten voor anderen. Jouw talent is belangrijk want ook jij bent uniek en hebt een toegevoegde waarde aan het geheel. Benut daarom jouw talent, wij willen hiervoor een platform bieden. Bezig blijven motiveert de mens en maakt je gelukkig. Wij verzorgen daartoe creatieve workshops, coaching, dialogen, en diverse bijeenkomsten.

We werken low-budget zonder winstoogmerk zodat alle activiteiten voor iedereen toegankelijk kunnen zijn. Geld gebrek zou nooit een beperking mogen zijn voor deelname aan activiteiten en ontplooiing van jezelf!
Ancient power werkt samen met de gemeente Tilburg en stadsbos013.

Ook de meedoenregeling is bij ons bruikbaar: https://www.tilburg.nl/inwoners/laag-inkomen/meedoenregeling#

Ook ruimen we regelmatig zwerfafval op, in de Oude Warande, dat is ons adoptiegebied. Maar ook elders houden we de natuur schoon. Een erg leuke gezamenlijke activiteit ! Ook kinderen zijn welkom en krijgen van ons dan een presentje. Neem gerust contact met ons op.

 

Onze site gaat tijdelijk deels onder constructie!

Veel mensen weten niet altijd waar ze recht op hebben. Op de site van de NIBUD kan je op een eenvoudige manier checken waar je recht op hebt. Daarna kan je door klikken naar je eigen woonplaats. Deze hebben vaak nog andere regelingen waar je ook recht op hebt. Vul het in, het is echt de moeite waard. https://berekenuwrecht.nibud.nl

Onze voorzitter is buurtnetwerker en kan u indien gewenst verder helpen.
Wilt u nog meer info?
Neem dan contact op met ons secretariaat.

 

Secretariaat Stichting Ancientpower
dr Titus Brandsmaplein 20
5025WC Tilburg
E mail: info@ancientpower.eu
Telefoon: 013 8899358
Mobiel: 06 29308418
KvK register nr: 17233315

 

Bestuur

Voorzitter/penningmeester: H Kerkhof

Secretaris / website: M Stoop

Vacant:

* Fondsenwerver

* Pr medewerker


Ons beloningsbeleid:

* waar mogelijk een onkosten vergoeding

* jaarlijks etentje / borrel

* deelname aan activiteiten

 

 

 Stichting Ancient Power   email: info@ancientpower.eu   +31 (0)6 29 30 84 18        disclaimer