Vrouwencirkel

Vrouwencirkels/Maancirkels alsook mannencirkels zijn wereldwijd te vinden. Wij focussen op de vrouwen. Deze cirkels zijn plaatsen waar vrouwen en meisjes creatief bezig zijn en waar men harteroerselen deelt. Geinspireerd raakt en de 'accu' even oplaad. Tijd voor je zélf. Een plek waar men zich ontspannen en veilig voelt.

Rustig ontspannen, niets hoeft, warme tinten, zachte kussens,verse kruidenthee en heerlijke hapjes om met elkaar te delen.

Er kunnen thema avonden zijn, we kunnen focussen op bijvoorbeeld de Volle Maan. Dialoog avonden over een bepaald thema. Samen een quilt maken die in de cirkel gebruikt kan worden voor bijzondere gelegenheden.
Denk dan bijvoorbeeld aan een doopfeest, een bruiloft, een ritueel voor je dochter die 'vrouw' wordt.

We kunnen schrijven aan een mooi Moeder boek. Met al jou wensen voor jou dochter.

Uitstapjes behoren ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld.

Naar de bioscoop voor het bezoek van een 'ladies Night'.

Het gaan lopen van een Labyrint.

En wat men vooral zélf voorstelt, naargelang de behoefte.

Wij hebben daarom ook gekozen voor de naam Vrouwencirkel, omdat dit voor ons meer de lading dekt. Alle leeftijden zijn welkom, en wijsheden worden gedeeld, adviezen gegeven maar vooral maken we veel plezier met elkaar en maken we leuke dingen. Alle ingrediënten voor een mooie avond zijn aanwezig.Er zijn meerdere vormen, we lichten er een paar uit.
In onze cirkel is ruimte voor beiden!

Snuffel zelf eens op internet. Er is boeiende informatie over te vinden.

Wij verwelkomen je graag in Tilburg!Een Rode Tent in iedere buurt.

Een Rode Tent is plek waar vrouwen eens per maand samenkomen om te rusten, even weer helemaal op te laden en elkaar inspireren met ontroerende levensverhalen. Maar ook elkaar bijvoorbeeld een massage te geven, recepten uit te wisselen, een mooie film kijken, gezamenlijk een quilt maken, muziek maken. Alles is mogelijk in de Rode Tent.

Een plek waar vrouwen anders met elkaar omgaan, door in verbinding er voor elkaar te Zijn. En samen op een veilige en geborgen manier de bijeenkomst dragen. Dus kom! En neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen met je mee.

Rode Tenten worden overal georganiseerd. De ‘Rode Tent beweging’ groeit gestaag. Overal ter wereld komen er steeds weer nieuwe Rode Tenten bij ! Het doel is om in iedere buurt een Rode Tent te hebben, waar vrouwen van alle leeftijden en culturen kunnen samenkomen. Op www.rodetent.nl vind je waar in jouw buurt een Rode Tent te vinden is.

De Grootmoeder spreken avonden.

Deze inspirerende avonden zijn gebaseerd op de boeken van Shirley Mc Erlane. Een oproep om te verbinden en connectie te maken met de yin energie, het vrouwelijke.

Op deze avonden gaan we specifiek aan de slag met oefeningen, meditaties alsook creativiteit. De initiatie van de Grootmoeders ontbreekt uiteraard niet. Mannen zijn ook welkom in deze groepen, we zijn immers allen verbonden met 'het net van licht'. Data vindt je in onze agenda en nieuwsbrief

Wil je meer informatie, ga dan eens kijken op de site van de Grootmoeders spreken. Dan vindt je een groep bij jou in de buurt, de boeken titels alsook meditaties.

http://www.degrootmoedersspreken.nl

 

Wij kiezen het beste van beiden.

 

 Stichting Ancient Power   email: info@ancientpower.eu   +31 (0)6 29 30 84 18        disclaimer